Prezentace studie nových bytů v Pacově

photo66t.jpg

Město Pacov a Stavební bytové družstvo Pelhřimov připravují realizaci výstavby nových bytů, a to v lokalitě nad Sídlištěm Míru.

Město Pacov zde vlastní zasíťované pozemky, připravené pro stavbu bytových domů. Plánem Stavebního bytového družstva Pelhřimov je vybudovat čtyřpodlažní domy s garážemi v přízemí a s venkovními stáními pro osobní automobily.

Lokalita se nachází v klidné části města Pacova, na jižním okraji, s přímou dostupností do okolních lesů. V lokalitě jsou kromě plánovaných bytových domů také budovány rodinné domy a veškerá související infrastruktura, jako jsou sportoviště pro děti, zeleň, zázemí pro odpadové hospodářství atd. Lokalita je bezpečně dostupná cca 10 min pěšky do centra města, kde naleznete obchody, lékaře a úřady.

V těsné blízkosti je Mateřská škola v Jatecké ulici či sportovní areál u sv. Anny. Pacov je lokalitou s nejnižší nezaměstnaností a kriminalitou v rámci kraje Vysočina a jedná se tak o jeden z nejbezpečnějších a sociálně nejstabilnějších regionů v České republice.

Ve městě naleznete městské a státní úřady, polikliniku, sociální zařízení, jako je například Dům sociálních služeb, mateřské školy, základní školu, městské gymnázium, veřejně přístupné sportovní a kulturní areály.

Pacov je známý pestrým spolkovým životem a řadou kulturních a sportovních akcí. Geografická poloha města je takříkajíc ve středu České republiky. Větší sídla – Pelhřimov, Humpolec, Tábor jsou dostupná do 30 minut. Praha, České Budějovice či Jihlava jsou dostupné do 1 hodiny.

V případě vašeho zájmu o připravovaný projekt, kontaktujte Stavební bytové družstvo Pelhřimov.

Bytový dům Pacov – územní studie
Bytový dům – studie

Tel.: 777 568 071, 777 568 073
Mail: matiasek@sbdpelhrimov.cz